Média

Az IQ Press tulajdonába kerül a Praktika és az Otthon magazin

IQ Press
IQ Press
Az IQ Press Lapkiadó Kft. megállapodást írt alá a Central Médiacsoporttal a Praktika és az Otthon magazinnal kapcsolatban. A főszerkesztő személye változatlan marad.
A Praktika borítója
A Praktika borítója

A két kiadványt – licencszerződés alapján – már évek óta eddig is az IQ Press adta ki. A tranzakcióval a kiadó még stabilabb alapokra kívánja helyezni az immár nyolctagú home&decor lapcsaládját.

Az Otthon és Praktika magazinok hirdetésértékesítésében továbbra is részt vesz a Central Médiacsoport tulajdonosi körébe tartozó CM Sales Kft. – közölték a felek.

A Praktika piacvezető kreatív-hobbi magazin, amely közel két évtizede nyújt inspiratív és modern tartalmat a kézműveskedés híveinek, korosztályoktól függetlenül, évi 12 megjelenéssel. Az Otthon vezető lakberendezési magazin hónapról hónapra a legfrissebb trendeket mutatja meg, a lakásbemutatásaiban felhívja a kiemelkedő ötletekre a figyelmet, és mindemellett praktikus megoldásokat is kínál.

Az Otthon magazin borítója
Az Otthon magazin borítója

A home&decor portfolió tagja még az Ötlet Mozaik című barkácslap, az Első Kislakás lakberendezési magazin, a Kreatív Kötés, Kreatív Horgolás és Kreatív Keresztszemes hímzés kézműves magazinok, valamint a Kreatív Színvarázs felnőtt színező.

A portfólió vezetője, a Praktika és az Otthon magazin főszerkesztője továbbra is Boda Ildikó marad.

(A 24.hu kiadója a Central Médiacsoport leányvállalata, a Central Digitális Média Kft.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik