Média
Nagy Feró, a Rádió Rock műsorvezetője

A Rádió Rock szövetkezik a Sláger FM és a Rádió1 reklámidejét is értékesítő sales-house-zal

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 09. 14. 11:02

A 95,8 MHz-es frekvencián hallható budapesti rockrádió a TriMedia Kft.-vel szerződött. Ez utóbbi cég árulja Andy Vajna új rádiójának, a Rádió1-nek és a Tematic Media Group Sláger FM-jének reklámidejét is.
Korábban a témában:

A május közepén indult, 95,8 MHz-es frekvencián hallható budapesti vételkörzetű rádió stratégiai együttműködést kötött a TriMedia Kft. reklámértékesítő (sales house) céggel – jelentették be szerdán.

A partnerség keretében a TriMedia Kft. végzi a Rádió Rock kizárólagos szpot és nonszpot reklámfelületeinek értékesítését szeptember 13-tól. A cég feladata továbbá a Rádió Rock reklámfelületeihez kapcsolódó üzletpolitikai stratégia kidolgozása és megvalósítása is.

Andrási Beáta, a Rádió Rock-ot üzemeltető Favorit Masters Kft. ügyvezetője a rádiós piacon közel tíz éve működő partnerrel való közös munkától a Rádió Rock reklámbevételeinek dinamikus növekedését várja. Csikesz Erika, a TriMedia Kft. ügyvezető igazgatója (ő egyébként a Sláger FM vezérigazgatója is szeptembertől) azt emelte ki, hogy a dinamikusan változó és innovatív rádiós piac újra növeli jelentőségét a médiapiacon, egyre több csatorna hallható Budapesten, ami a hallgatók számának növekedését jelenti. Hozzátette: a Rádió Rock márka jól illeszkedik a TriMedia portfóliójába, a magas fizetőképes kereslettel rendelkező felnőttek egyik kedvenc adójaként pontosan pozicionált célcsoportot kínál a hirdető partnereknek.

A TriMedia Kft. portfóliójának alapvető pillére a Sláger FM, de emellett a Rádió1 és számos helyi rádió reklámidejét is értékesíti, így országos rádiós reklámkampányokat is optimalizál.

(Kiemelt kép: Nagy Feró, a Rádió Rock egyik műsorvezetője)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Mickey Rooney as the notorious 1930s gangster, Baby Face Nelson, starring in the film of the same name, poses with Leo Gordon as villainous bank robber, John Dillinger, in front of an original newspaper headline. (Photo by George Rinhart/Corbis via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.