Média

Új vezető felel Magyarországért a Paypalnál

Matt Komorowski, PayPal
Matt Komorowski, PayPal
A PayPal online fizetési szolgáltató Matt Komorowskit nevezte ki a közép- és kelet-európai régióért - így Magyarországért is - felelős csapatának élére ügyvezetőnek.

A szakember, aki regionális ügyvezető igazgatóként a gyorsan változó fogyasztói igényekhez igazodó innovatív fizetési megoldások fejlesztéséért felel, és nagy hangsúlyt fektet majd arra, hogy a vállalat termékei elősegítsék a régió vállalkozásainak terjeszkedését, 2012 óta dolgozik a népszerű internetes fizetési rendszert működtető PayPal cégnél. Értékesítési vezetőként az üzleti kapcsolatok kialakításáért és az új termékek bevezetésért felelt Közép- és Kelet- Európa 20 országában.

Matt Komorowski aktívan együttműködik majd a közép- és kelet- európai üzleti partnerekkel, hogy közösen segítsék elő az e-kereskedelem terjedését. Szakmai tapasztalatait Komorowski a The Boston Consulting Groupnál és az Grouponnál szerezte. A karrierjét vállalkozóként kezdte Kanadában, ahol kis- és közepes vállalkozások számára nyújtott marketing-tanácsadást. Diplomáját a Torontói Egyetem kereskedelmi szakán szerezte kereskedelmi és pénzügyi területen.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik