Média

Megújul a ma visszatérő Trash Talk

Negyedik évaddal tér vissza a Sport1-re az amerikai sportokkal foglalkozó talkshow, a Trash Talk. A ma kezdődő új évadban megújult arculattal jelentkezik a műsor, amely egy új sportágat is felvesz a témák közé.

Egy héttel az NFL rajtja előtt startol a Trash Talk negyedik szezonja, a Sport TV amerikai sportos talkshow-ja. A műsor csütörtökön debütáló új arculata a street artra hajaz, a képi világ rajzolt és karikatúraszerű. A főcím az amerikai életérzést fogalmazza meg humoros formában olyan jellemző amerikai jelképekkel mint például a hamburger, a Holdra szállás, a Szabadság-szobor vagy az Empire State Building. A főszerep azonban a szakértőké.

Street artra hajazó új arculat
Street artra hajazó új arculat

Új főcímet is kapott a műsor

A műsor készítői jellemezték egyesével a szakértőket, és a kreatívok ezekből alkották meg a forgatókönyvet, majd a főcímet, amelyben a műsorvezető és az öt állandó szakértő egy-egy rá jellemző momentummal jelenik meg: a házigazda, Szaniszló Csaba beleharap a Trash Talk logójában szereplő hamburgerbe, az újonc, S. Kovács Ádám karaterúgással az űrből repül be a műsorba. Az irányító, Bencsics Márk makulátlan külsővel adja újabb hajszálpontos passzát, Kovács Sándor pedig King Kongként kapja el a tojáslabdát az Empire State Building tetején. A kosarasok közül Tőrös Balázs a védelem oszlopaként csodálkozik rá, hogyan száguld el mellette hazánk eddigi egyetlen NBA-t is megjárt kosarasa, Dávid Kornél, aki a Chicago Bullsból megismert 18-as mezszámmal zsákol egy hatalmasat.

 

A csütörtökönként jelentkező Trash Talkban 2016-tól a legnépszerűbb amerikai profi ligák (NFL és NBA) mellett Amerika első számú küzdősport-eseményei, a UFC által szervezett ketrecharcgálák is terítékre kerülnek hétről hétre. Sok újdonság lesz az új évadban is, ennek jelentős részéről már az első epizódban szó lesz. Például egy nézőhöz egyszer csak ellátogat majd Kovács Sanyi egy NFL-meccsnézés erejéig.

Az új arculat alkotói:

Oneface (Sarosácz Iván, Tóth Csaba, Csiszár László, Bacsa Regina)

A főcím szereplői:

Trash Talk (Szaniszló Csaba, S. Kovács Ádám, Bencsics Márk, Kovács Sándor, Tőrös Balázs, Dávid Kornél)

A Trash Talk mától minden csütörtökön látható a Sport1 műsorán.

 

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik