Média

Újabb reform a Tényekben, már jól is kell kinézniük a riportereknek

Alig egy hónapja jelentkezett először a TV2 a megújult hírműsorával, de úgy tűnik, a vezetőség nincs teljesen megelégedve az arculatváltással, amit most tovább csinosítanak, a szó legszorosabb értelmében.

Egységesítik ugyanis a dress code-ot a riportereknek Andy Vajna csatornájánál, és erről nemrég már tájékoztatták is a munkatársakat – tudta meg a hvg.hu. A lap információi szerint stylistok segítik majd őket az öltözködésben.

Kőhegyi Anna, a Tények főszerkesztője az üggyel kapcsolatban úgy fogalmazott, természetesen szó sincs róla, hogy a Tények riporterei egyenruhát kapnának.

Mindössze annyit kértünk tőlük, hogy a műsor arculatához passzoló ruhában jöjjenek dolgozni azokon a napokon, amikor tudják, hogy képernyőre kerülhetnek

– fogalmazott Kőhegyi, aki megjegyezte, fontosnak tartják, hogy egy vezető hírműsorban ne csak a műsorvezetők, hanem a riporterek öltözéke is a lehető legjobban mutasson a képernyőn.

Segítségként felajánlottuk számukra profi szakemberekből álló csapatunk támogatását, akik a műsorvezetők öltözékéért is felelnek

– mondta a televíziós szakember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik