Média

Dohánypiaci magazint indított az egyik kiadó

A Professional Publishing Hungary Kft. új online magazinja azoknak szól, akiket érdekel,  mi történik a dohánypiacon, például milyen egy nemzeti dohányboltos élete, vagy egy hogyan megy a munka egy pipagyárban.

Dohánytermék-kiskereskedőknek indított online magazint a tobaccomagazin.hu internetoldalon a Kreatív, a Turizmus Trend, a Gyártástrend, a Medical Tribune, a Vendég & Hotel és az Élelmiszer című lapokat is kiadó médiacég.

Az internetes magazin látogatói a nemzeti dohányboltok és az ágazat iránt érdeklődők általános kiskereskedelmi hírekkel, a dohánytermékek feketekereskedelméről, rajtaütésekről szóló információkkal, illetve a trafikokban tartható egyéb termékkörök szakmai híreivel találkozhatnak. Emellett a nemzeti dohányboltok koncessziójogosultjai és –gyakorlói a weboldalon regisztrációt követően dohánytermékek forgalmazásához kapcsolódó információkat, szakmai tájékoztatásokat is találhatnak, olvashatnak a hazai dohányvertikum aktuális történéseiről.

tobbaccomagazin.hu
tobbaccomagazin.hu

 

Szintén kizárólag a regisztrált trafikos felhasználók számára lesz elérhető az oldalon a kiadó nemzeti dohányboltok számára zárt láncon terjesztett Tobacco Magazinjának archívuma is. A weboldal létrehozásával párhuzamosan hírlevél is indul, amelyet kizárólag a regisztrált trafikosok kaphatnak meg, a Professional Publishing tervei szerint hetente egyszer.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik