Light

Hinné, hogy egyetlen kutya képes felfalni az egész karácsonyt?

Alfie, az angol bullterrier kedves, játékos állat, csak egyetlen rossz szokása van: mindent szétrág, és megesz, ami a pofája ügyébe kerül. Kóstolt már születési anyakönyvi kivonatot, jogosítványt, útlevelet, és hajszárítót is, ebben az évben azonban minden eddiginél sikerült messzebb mennie. Szétrágta az egész karácsonyt.

„Igen, Alife nagyon szorgalmas volt idén, adventkor” – mondta el a The Sunnak Amy Mallinder, a 21 éves gazdi, és már sorolta is mi minden végezte a kutyája fogai között – „két hajvasalóval, egy hajszárítóval, egy hosszabbítóval és egy párátlanítóval kezdte, aztán szétrágta a szüleim anyakönyveit és a jogosítványukat.”

fotó: Facebook
fotó: Facebook

Alfie ezekkel azonban még csak bemelegített. Mire a család észrevette, szétmarcangolta az adventi naptárt, majd rábukkant egy dobozra, így a karácsonyi díszek és az égősor sem úszta meg. Sőt, a fenyőfa sem: Afie azt is teljesen tönkrerágta.

A család bármit csinál, Alfiet nem lehet leszoktatni róla, hogy megrágjon és megegyen mindenféle dolgot, annak ellenére is, hogy naponta háromszor, bőségesen kap enni. Amynek többször kellett már állatorvoshoz rohannia a kutyával, de ennek köszönhető, hogy kiderült, Alfienak kisebb szívproblémái és veseelégtelensége van.

A család különös étvágya ellenére is imádja a kutyát, úgyhogy jövő évi nagy projektjük az lesz, hogy rágásbiztossá varázsolják a házat. Valahogy úgy, ahogy a babák számára szokták bizonságossá tenni otthonaikat a fiatal szülők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik