Light

Nyűgös napja van? Nézzen szunyókáló jegesmedvebocsot és minden rendbe jön!

Megviselte a hat munkanapos hét utáni vasárnapi bevásárlás? A tömeg a boltokban és a plázákban? Semmi kedve többé emberek közé menni? Megértjük, ezért mutatjuk meg önnek az az ohioi Powelben működő Colombus Zoo videóját, amitől mi úgy olvadozunk, mint a sarki jég.

Az állatkertben öt hete született jegesmedvebocs alig két kiló, és mindössze 40 centi hosszú. Még éppen csak kezdenek kinyílni a szemei, így eddigi életét jórészt alvással töltötte: ezt örökítették meg a gondozói.

Vajon miről álmodik a jegesmedvebocs? – teszi fel a kérdést az állatkert. Szerintünk arról, hogy talán lesz értelme a klímacsúcson született történelmi megállapodásnak, így a vadon élő rokonai nem pusztulnak ki teljesen, mire felnő.

POLAR BEAR CUB UPDATE: At 5 weeks old, the polar bear cub is doing very well; she weighs a little over 4 pounds and measures 16 inches long! Both eyes have started to open as of yesterday, but they are not fully open yet. The care staff says the sound that she makes in the video is of contentment. Her motor skills are improving each day and she has started trying to stand up on all fours, especially when she’s ready for her next meal! She is on six feedings a day, every four hours. The team has been evaluating her daily needs and provides care 24/7.

Posted by Columbus Zoo and Aquarium on Friday, 11 December 2015

Ajánlott videó

Olvasói sztorik