Light

Orbán jelenete is felkerült a legkínosabb dolgok listájára

Többek közt egy balul sikerült Rihannás szelfi és egy együttvécézős fotó közt szerepel a miniszterelnök egyik emlékezetes kézfogása.

Még mielőtt mindenki hörögve ontaná magából a felháborodott kommenteket, hogy már megint az országot támadják, jeleznénk, hogy a Buzzfeeden jelent meg a „28 dolog, ami olyan fantasztikusan kínos, hogy nem tudod róla levenni a szemedet” című lista. A Buzzfeed egy egyszerű, öncélú szórakoztatásra felesküdött, éppen ezért népszerű nemzetközi oldal, még Orbán Viktor is osztott meg innen bejegyzést a Facebook-oldalán, amikor épp a magyar ételek hírét vitték a világba.

A Buzzfeed olvasóinak nagy része nyilván magasról tesz a határkerítésre és az egyéb politikai csatározásokra, Orbán Viktor és Jean-Claude Juncker emlékezetes kézfogása viszont önmagában pokolian vicces, így a mostani lista negyedik helyén kötött ki.

Buzzfeed
Buzzfeed

Ha valakit ez megnyugtat, a brit szerkesztő még ennél is kínosabbnak talált például egy Rihannás szelfit, amin az énekesnő nem nagyon akart rajta lenni, de kevésbé kínos például az a két öribari, akik még a nagydolgukat is együtt végzik.

Buzzfeed
Buzzfeed
Buzzfeed
Buzzfeed

A teljes listát itt nézhetik meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik