Light

A galaxis őrzője mesterlövész lehet

Chris Pratt (chris pratt,)
Chris Pratt (chris pratt,)

A galaxis őrzői Starlordja, Chris Pratt újabb lövöldözős szerepre pályázik, méghozzá egy klasszikus western remake-jében.

Azután, hogy az év abszolút közönségsikerével, A galaxies őrzőivel egycsapásra világhírű lett, Chris Pratt sokáig váratott magára a következő szerepe kiválasztásával, csak a napokban jött a hír, hogy a vérengzősnek ígérkező Cowboy Ninja Viking képregényadaptáció címszerepéért lobbizik. De ha ez még nem lenne elég, akkor most itt az újabb értesülés, miszerint az Antoine Fuqua rendezésében készülő, az 1960-as A hét mesterlövész remake-jében is ott lehet majd. Ráadásul nem kisebb név, mint Denzel Washington oldalán.

 Antoine Fuqua és Denzel Washington szeretnek együtt dolgozni és ez A hét mesterlövész esetében sem lesz másként.

Fuqua és Washington már nem először fognak együtt dolgozni, hiszen a színész második Oscarját eredményező Kiképzést és az idei A védelmezőt is együtt forgatták. Az pedig igen valószínűnek tűnik, hogy a rövidesen csatlakozó Chris Pratt a hét ász egyikét fogja játszani, akárcsak Denzel Washington. Ezáltal már csak öt másik színészre van szüksége Fuquának az új verzió beindításához, ami állítólag az amerikai polgárháború után, a Vadnyugat hőskorának végnapjainak idején fog játszódni.

Forrás: Empire

Ajánlott videó

Olvasói sztorik