Kultúra

Hamarabb kerül a mozikba a Wonder Woman 2

A Warner Bros. előrébb hozta a második Csodanő-mozi premierdátumát.

Még júliusban jelentette be a Warner Bros. Pictures, hogy (ahogyan az várható is volt) folytatást kap a Wonder Woman, amely a jelenleg már 821 millió dolláros összbevételével a stúdió második legprofitálóbb szuperhősfilmjévé vált a 873 milliós Batman Superman ellen – Az igazság hajnala után.

A Wonder Woman 2 beharangozásával egyidejűleg már ki is tűzték annak premierdátumát és mostanáig úgy is lehetett tudni, hogy 2019. december 13-án érkezik meg az amerikai mozikba. Mostantól viszont ez már nem így van, ugyanis a Coming Soon értesülése szerint a Warner előrébb hozta a bemutatót, így

a Wonder Woman 2 hat héttel korábban:  2019. november 1-jén fog debütálni a tengerentúlon.Természetesen nem ok nélkül tették ezt és nem is titok, hogy a módosítás hátterében a Star Wars IX áll.

A Wonder Woman 2 2019. decemberi bemutatójának kitűzésekor még úgy szólt a fáma, hogy a Csillagok háborúja kilencedik epizódja 2019. májusban fog a mozikba kerülni, csakhogy ezt azóta megváltoztatta a Walt Disney és a bemutatót áttették 2019. december 20-ra. Erre reagált most a Warner, miután érthető módon nem akarják, hogy a szépreményű Wonder Woman-sequelnek majd a 2019-es év egyik legnagyobb blockbusterével kelljen megküzdenie a mozikasszáknál.

A bemutató előrébb hozása egyébként valamelyest arra is választ ad, mennyire tartanak a Warnernél attól, hogy valóban faképnél hagyhatja őket Gal Gadot, aki a hétvégén kijelentette, hogy nem hajlandó kiszáll a Wonder Woman-filmekből, hacsak nem szakít a stúdió a szexuális zaklatással vádolt Brett Ratnerrel.

Szexuális zaklató miatt szállhat ki Gal Gadot a Wonder Woman-filmekből
A színésznő lényegében ultimátumot adott a Warner Bros. stúdiónak.
Kiemelt kép: Warner Bros. Pictures

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik