Kultúra

Szexuális zaklató miatt szállhat ki Gal Gadot a Wonder Woman-filmekből

Újabb hullámokat vet a Hollywoodban zajló szexuális zaklatás cunami, ami mostanra már a jövőben készülő Wonder Woman-filmeket is fenyegeti. A film egyik társproducere az a Brett Ratner, akit a közelmúltban összesen hat nő vádolt meg szexuális zaklatással, nemrégiben pedig Ellen Page közölt megrázó Facebook-posztot arról, hogyan bánt vele a férfi az egyik X-Men-film forgatásán.

Ratner produkciós cége, a RatPac-Dune Entertainment segített finanszírozni az idén mozikba került, és hatalmas sikert arató Wonder Woman-t, egy, a Page Sixnek nyilatkozó forrás pedig azt állítja, hogy a film főszereplője, Gal Gadot kijelentette: addig nem hajlandó aláírni a folytatásokra vonatkozó papírokat, amíg a Warner Bros. stúdió nem bont szerződést a szexuális zaklatással vádolt producer cégével.

Getty Images/AFP Frazer Harrison

A Wonder Woman több mint 800 millió dollárt kaszált idén a mozipénztáraknál, és ennek az összegnek egy része végül a RatPac-Dune Entertainmentnél, azaz Brett Ratner zsebében landolt. A DC-filmeket gyártó Warner Bros. ugyanakkor már bejelentette, hogy felfüggeszti a közös munkát a producerrel, de arról egyelőre nem szól a fáma, hogy ez érinti-e a Ratner cégével kötött megállapodásokat, amik eredetileg 2018 márciusáig érvényesek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik