Kultúra

Több befejezés is készül a Trónok harca utolsó évadához

Az HBO elnöke szerint így akarják kivédeni, hogy idő előtt kiszivárogjon majd a sorozat lezárása.

Augusztusban ért véget a továbbra is hatalmas népszerűségnek örvendő Trónok harca hetedik évada, melyet követően az HBO már el is kezdte előkészíteni a nyolcadik, egyben utolsó szezon munkálatait.

Fontos jelenetet vágtak ki a Trónok harca évadzáróból
A Brant alakító Isaac Hempstead Wright hosszú interjút adott a Varietynek, amiből kiderül pár fontos info. Ha még nem láttad az évadzárót: spoilerveszély.

A mozicsatornánál természetesen titkolják, hogy mikor kezdik majd a forgatást, azonban egy friss interjúban az elnök, Casey Bloys elárulta, hogyan tervezik megóvni a sorozatot (és a rajongókat) a majd mindent lezáró nagy befejezés kiszivárgásától: úgy, hogy a valódival együtt több kamuverziót is forgatnak.

Különböző változatokat fog felvenni a stáb a Trónok harca fináléjához, így senki sem tudhatja majd, mi is fog történni pontosan. Muszáj ezt csinálni egy hosszú sorozat esetében. Ha forgatunk, arról mindig tudnak az emberek. Ezzel a megoldással viszont nem fognak rájönni, hogy mi is az igazi befejezés.

– árulta el Bloys a The Morning Call portálnak.

A trükkös megoldás mellett annyi biztos a Trónok harca folytatásával kapcsolatban, hogy a maga hat epizódjával a nyolcadik lesz a széria legrövidebb évada. Még júniusban merült fel, hogy akár egy évet is csúszhat a befejező szezon, így az sem biztos, hogy jövő nyáron visszatérnek majd a westerosi kalandok.

Együttest alapítottak a Trónok harca színészei, itt az első daluk
Nem éppen slágergyanús, de jópofa a sorozat forgatási szüneteiben alakult banda produkciója. Videó.
Forrás: Mashable, fejléckép: HBO

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik