Kultúra

Együttest alapítottak a Trónok harca színészei, itt az első daluk

Nem éppen slágergyanús, de jópofa a sorozat forgatási szüneteiben alakult banda produkciója. Videó.

Nemrégiben ért véget a továbbra is hatalmas népszerűségnek örvendő Trónok harca (Game of Thrones) hetedik évada, melynek utolsó epizódját világszerte egy héttel ezelőtt tűzte műsorra az HBO.

Tüneményesek a Trónok harca szereplői Tim Burton stílusában megrajzolva
Egy illusztrátor a filmes sötét meséit idéző plakátokon alkotta újra Havas Jonék kompániáját.

Noha egy időre kifújt a sorozat, ahogy az évadok előtt/után lenni szokott továbbra sem maradunk trónok harcás tartalmak nélkül, melyek sorát most ráadásul a szereplőgárda néhány tagja szolgáltatta. Történt ugyanis, hogy még valamikor a hetedik szezon forgatásán gondolt egyet a Kristofer Hivju (Tormund), Iain Glen (Ser Jorah), Richard Dormer (Beric), Rory McCann (Véreb) négyes és összeálltak zenélni.

A dologba aztán annyira belejöttek, hogy el is keresztelték formációjukat: a Brotherhood Without Benjos (Testvériség bendzsók nélkül) első számaként Tom Waits 1973-as I Hope That I Don’t Fall In Love With You című dalát dolgozták fel. A produkcióról készült videót utóbb Hivju osztotta meg az Instagramján:

A Trónok harca folytatásával kapcsolatban jelen állás szerint annyi biztos, hogy a maga hat epizódjával a nyolcadik lesz a széria legrövidebb évada. Még júniusban merült fel, hogy akár egy évet is csúszhat a befejező szezon, így egyelőre az sem biztos, hogy jövő nyáron visszatérnek majd a westerosi kalandok.

Forrás: New Musical Express

Ajánlott videó

Olvasói sztorik