Kultúra

Veszettül vagány lesz Jamie Foxxék zenés akcióvígjátéka

Új előzetest kapott a Nyomd, bébi, nyomd, amelyet sokan máris az év legmenőbb mozijaként ünnepelnek.

A Haláli hullák hajnalát, a Vaskabátokat és a Scott Pilgrim a világ ellent is jegyző Edgar Wright saját ötlete és forgatókönyve alapján készül a Nyomd, bébi, nyomd (Baby Driver) című akcióvígjáték, amelyben nagyon komoly szerep jut majd a zenének. Ebből a lejjebb látható új trailer is parádés ízelítőt ad.

Sony Pictures Entertainment

A pöpec soundrack mellett kiválóan koreografált és vicces akciókban és idézhető dumákban sem lesz hiány Wright filmjében, amelynek nem lesz éppenséggel bonyolult a sztorija. Az Ansel Elgort által alakított Baby becenevű srác gengszterek sofőrjeként dolgozik, aztán amikor összejönne egy cuki pincérnővel (Lily James), egykori társai kicsit belekavarnak a románcba, pedig már utolsó bevetésére készülne. A zene egyébként azzal apropóval válik majd hangsúlyossá a filmben, hogy Baby-nek egy gyerekkori fülsérülés miatt folyamatosan zúg a füle, amelyet a mindig szóló iPodjával nyom el. Íme az új előzetes:

Amennyire ütősnek ígérkezik, annyira impozáns lesz a Nyomd bébi, nyomd szereplőgárdája, amelyet Engort és James mellett az Oscar-díjas Jamie Foxx, a Golden Globe-nyertes Kevin Spacey, továbbá Jon Hamm, Eiza González és Jon Bernthal alkot.

A fergetegesnek ígérkező produkció június 28-án fog debütálni az amerikai és a brit mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik