Kultúra

Vadiúj sorozattal és megújult külsővel tér vissza Nils Holgersson

Alig lehet majd ráismerni a rajzfilmhősre, aki immár CG karakterként jelenik meg az új szériában. Trailer.

Újra itt van Nils Holgersson, aki teljesen megújult külsővel tér vissza a képernyőkre. A ’80-as évek egyik legismertebb rajzfilmhőse a Nils Holgersson csodálatos utazása című animációs sorozatban lesz újra látható, amelyet itthon ma estétől vetít a Minimax gyerekcsatorna.

Az új történet a korábbihoz hasonlóan kezdődik: egy Nils nevű vakmerő és önfejű kisfiút egy napon manóvá varázsolnak, aki ezután hűséges társával, Mártonnal, a gúnárral és a vadlibákkal elképesztő kalandokba keveredik. Nils beilleszkedik a vadludak közösségébe, megtanul az állatok nyelvén, sőt egy nagyon fontos feladatot is kap. Egy biztos: Nils már sosem fogja úgy látni a világot, mint azelőtt.

Az immár több, mint harmincéves rajzfilmsorozat modern, CG-változata is nagy izgalmakat ígér. A főszereplő ikonikus piros sapkája megmaradt, de Nils régi nadrágját divatos rövid farmerre, barna, klumpa-szerű lábbelijét pedig vagány tornacipőre cserélték. A kicsik és a nosztalgiára vágyók június 1-től, azaz mától követhetik majd Nils Holgersson csodálatos utazását (előzetes itt).

A Nils Holgersson csodálatos utazása június 1-től minden nap 19:30-tól látható a Minimaxon.

Forrás: Minimax Magyarország

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik