Kultúra

Kézikamerás horrorként még brutálisabb lenne az új Alien-mozi

Ezt bizonyítják az Alien: Covenant új videói, amelyek a szereplők szemszögéből kapunk ízelítőt a film borzalmaiból.

Ahogy telik az idő, úgy válhatnak egyre lelkesebbé a világ és hazánk Alien-rajongói, hiszen már csak nagyjából másfél hónapot kell várniuk az év egyik legfélelmetesebb produkciójaként közelgő Alien: Covenant című sci-fi horrorra, amelyet ismét az 1979-es klasszikust is jegyző Ridley Scott rendez.

A produkcióhoz március elején érkezett utoljára előzetes, azóta pedig elkezdtek szivárogni az olyan rövidebb promók, mint a lent látható videók. Ezekben a film alcímét is adó Covenant nevű telepeshajó legénységéből Daniels (Katherine Waterston), Oram (Billy Crudup), Rosenthal (Tess Haubrich) és Lope (Demián Bichir) tűnik fel, amint üzenetet rögzít a barátai/szerettei számára. Persze ez még önmagában nem lenne nagy szám, csakhogy közben ízelítőt kapunk a szörnyűségekből is, melyeket ezek a szereplők fognak átélni a filmben. Ráadásul ezúttal az ő szemszögükből láthatjuk az eseményeket.

Alien: CovenantDaniels videója:

Alien: CovenantOram videója:

Alien: CovenantRosenthal videója:

Alien: CovenantLope videója:

A fentiek mellett James Franco, Danny McBride és az új filmben egyszerre két androidot (Davidet és Waltert) is megformáló Michael Fassbender, továbbá a Dr. Elizabeth Shaw szerepében visszatérő Noomi Rapace, valamint a Peter Weyland-et megint eljátszó Guy Pearce alkotja a szereplőgárdát.

Az Alien: Covenant egy nappal az amerikai bemutató előtt: május 18-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik