Kultúra

A Chainsmokers új klipjénél ma nincs felemelőbb videó a neten

A Paris című szám videója még a gravitációt is legyőzi.

Alighogy begyűjtötte pályafutása első Grammy-díját – a legjobb dance felvételért (Don’t Let Me Down) – a The Chainsmokers nevű amerikai DJ duó, már meg is jelent az új videoklipjük a Paris című dalhoz.

A klipet Mister Whitmore rendezte, a női főszerepet pedig a Victoria’s Secret modellje, Martha Hunt kapta. A Paris nóta egyébként tovább húzza felfelé az amcsi duó amúgy sem éppen stagnáló csillagát: egyből az iTunes csúcsán nyitott, máris bearanyozódott az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Norvégiában és Olaszországban, a 7. helyen nyitott a Billboard Hot 100-as listáján, ami a csapat legjobb első heti teljesítményét jelenti; a szöveges videó pedig 100 millió megtekintés felett jár már. A Paris klipjével egy időben a páros piacra dobta a dal remix verzióit is, mégpedig hat különböző változatban.

A Drew Taggart és Alex Pall alkotta duóhoz – akik tavaly a Balaton Soundon is megtáncoltatták a közönséget – kapcsolódó hír még, hogy április 13-án kezdik az észak-amerikai turnéjukat Miamiban, és júniusig az USA és Kanada legnagyobb városait ejtik útba. Az állomásokon a többszörös platina eladásokat produkáló előadó, Kiiara lesz a különleges vendégük.

Forrás: Sony Music

Ajánlott videó

Olvasói sztorik