Kultúra

Újabb évadot kaphat a Szívek szállodája

Erről a sorozatot feltámasztó Netflix egyik igazgatója beszélt.

A Netflix idei legnagyobb dobásaként november 25-én vált elérhetővé a Szívek szállodája négyrészes folytatása, amely szerintünk beváltotta a hozzá fűzött reményeket, sőt: óriási cliffhangerrel ért véget, amely már előrevetítette, hogy bizony érkezhet a folyatás.

Ezt erősítette most meg a Netflix egyik fejese, Ted Sarandos, aki egy interjúban rámutatott: a videostreaming-szolgáltató szívesen készítene még egy évadot, amelynek tető alá hozása elsősorban a sorozat alkotója, Amy Sherman-Palladino hajlandóságától függ.

Nyitottak vagyunk a folytatásra, amennyiben Amy is az. Meglepően nagy nemzetközi sikere van a sorozatnak és fel vagyunk dobva attól, hogy az új részekkel a nézők egy teljesen új generációjával sikerült megszerettetnünk a sorozatot.

A kilencven perces részekből álló Gilmore Girls: A Year in the Life című minisorozatot is Sherman-Palladino készítette és a filmekben ismét Alexis Bledel (Rory) és Lauren Graham (Lorelai) alakítja a két főszereplőt, vagyis a Gilmore lányokat. Mellettük a korábbi szereplőgárdából Scott Patterson (Luke Danes), Kelly Bishop (Emily Gilmore), Milo Ventimiglia (Jess Mariano), Jared Padalecki (Dean Forester), Keiko Agena (Lane Kim) és Sean Gunn (Kirk Gleason) is játszik a másfél órás filmekben.

Forrás: New Musical Express

Ajánlott videó

Olvasói sztorik