Kultúra

Akkora siker, hogy kibővítik a Halálos fegyver-sorozat első évadát

A Fox újabb epizódokat rendelt be a népszerű akciófilmeken alapuló szériából.

Ahhoz képest, hogy kezdetben mennyire nem lelkesedett iránta senki, meghökkentően jól hasít a Fox Halálos fegyver-sorozata, amely a tévés hálózat közleménye szerint az eddig leadott négy epizódjával az elmúlt két évben indított új szériáik közül a legnagyobb nézettséget produkálta. A Fox fejesei ezért úgy határoztak, hogy tovább ütve a forró vasat

hosszabbra nyújtják a kultikus Halálos fegyver-mozikat feldolgozó akció- és drámasorozat első évadát, amely utóbb nem 12, hanem 18 epizódos lesz.Az új Halálos fegyver alapvetően ugyanazt a sztorit követi, amelyet anno a kultikus filmek, azaz a Mel Gibson és Danny Glover tolmácsolásában legendássá vált Martin Riggs és Roger Murtaugh megismerkedésére, majd elválaszthatatlanná válására fókuszál.

A sorozatban (előzetes itt) Glover örökébe lépve Murtaugh karakterét a Wayans tesók egyike: az idősebb Damon Wayans formálja meg, míg az új Riggst a nem túl ismert Clayne Crawford alakítja. A mellékszereplőket ismeretlen színészek mellett a Halálos iramban-filmekből ismerős Jordana Brewster, illetve Kevin Rahm játsszák.

A sorozat egyelőre sorra kapja a pozitív kritikákat, úgyhogy remélhetőleg a Fox magyar csatornája is mielőbb műsorára tűzi majd, ha már egyszer ilyen meglepően jó és sikeres.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik