Kultúra

Liam Neeson lehet a Deadpool-folytatás Kábele

De minden azon múlik, hogy alakul a stúdió és a rendező nézetkülönbsége.

Az idei év egyik pozitív meglepetése volt a Ryan Reynolds főszereplésével készült Deadpool, amely szabadszájúságával, politikailag inkorrekt viccelődéseivel, 18 pluszos szövegeivel csakhamar sokak kedvencévé vált, még azok is kedvelték, akik amúgy nem rajonganak a képregényadaptációkért.

Az már a stáblista utáni jelenetből kiderült, hogy a folytatásban megjelenik majd Kábel (Cable), aki Küklopsz és Madelyne Pryor (Jean Grey klónja) elrabolt gyermeke a jövőből. A második rész forgatása – ha minden a stúdió és a rendező tervei szerint alakul – jövő év elején várható, de még hibádzik, ki is alakítja majd az időutazó mesterlövész mutánst.

A filmet készítő Tim Miller egyik jelöltje a Carolból és A Wall Street farkasából ismerős Kyle Chandler lenne, viszont a FOX egy ismertebb figurát, például Liam Neesont nézné szívesebben az őszülő halántékú szuperhős szerepében.

Voltaképp mindkét fél álláspontja érthető, a rendező nem akar olyan színészt, akit egy az egyben az Elrabolva-filmek főszereplőjével azonosít az átlagnéző, míg a stúdió olyan embert rántana be, aki a laikus mozilátogató számára is „ismerős valahonnan”.

A Deadpool folytatása 2018 elején érkezik a mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik