Kultúra

Itt egy bizarr videó az új Alien-mozi forgatásáról

A különös klip mellett egy újabb forgatási fotó is érkezett a sci-fi horror munkálatainak helyszínéről.

Megkezdődött a visszaszámlálás: tegnap óta hivatalosan is “csupán” 365 nap választ el bennünket a Prometheus folytatásaként készülő Alien: Covenant bemutatójától. Ennek örömére a produkciót készítő 20th Century Fox stúdió egy rövid kis videót tett közzé a Facebookon, hogy felhívja az Alien-rajongók figyelmét a premierig hátralévő (nem csekély) időre. A lent látható klip a film címében is szereplő Covenant nevű hajó legénységének egyik tagját ábrázolja, feltehetően a hibernációs kabinjában, amint éppen mélyűri álmát alussza.

A háromszoros Golden Globe- és négyszeres Oscar-jelölt Ridley Scott rendezésében készülő Alien: Covenant forgatása április óta tart és ezidáig már érkezett egy érdekes első kép, illetve egy igencsak izgalmas második kép is a produkcióból, mi több: az utóbbi kapcsán már egy komoly spoiler is kiszivárgott, amelyet aztán hiába is igyekezett eltitkolni a 20th Century Fox, mert az infó szélsebesen bejárta a világhálót.

A kezdeti félrevezetés kavarás után végül júniusban eldőlt, hogy a Prometheus hősnőjeként megismert Dr. Elizabeth Shaw szerepében Noomi Rapace mégiscsak visszatér az új filmben, akárcsak a David nevű androidot ismét megformáló Michael Fassbender. Mellettük Katherine Waterston, Billy CrudupDanny McBride, Demián Bichir, Amy Seimetz, Carmen Ejogo, Alexander England, Jussie Smolett és Benjamin Rigby alkotja a szereplőgárdát.

A legfrissebb kép az Alien: Covenant forgatásáról. Fotó: 20th Century Fox
A legfrissebb kép az Alien: Covenant forgatásáról. Fotó: 20th Century Fox

A 20th Century Fox által már vázolt szinopszis szerint az Alien Covenant a címadó űrhajó felfedező útjának története lesz és a cselekmény dióhéjban arról fog szólni, hogy a Covenant legénysége megérkezik egy még feltérképezetlen bolygóra, amelyről aztán persze kiderül, hogy egy félelmetes és veszélyes világ. Ennek a planétának lesz az egyetlen emberszabású lakója David (Fassbender), a végzetes Prometheus-expedíció szintetikus tagja.

Az Alien: Covenant 2017. augusztus 4-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik