Kultúra

Itt az első kép Michael Fassbenderről az új Alien-moziból

A filmben az Oscarra jelölt színész azt a David nevű androidot fogja ismét megformálni, aki a Prometheusban elveszítette a fejét.

Azóta, hogy néhány hete megkezdődött az Alien: Covenant forgatása, már érkezett egy érdekes első kép, illetve egy igencsak izgalmas második kép is a produkcióból, mi több: az utóbbi kapcsán nemrégiben kiszivárgott egy komoly spoiler is a filmből, amelyet hiába is igyekezett eltitkolni a 20th Century Fox stúdió, mert az infó szélsebesen bejárta a világhálót. Mindezek után most ismét egy fotó jelent meg, amelynek érdekessége, hogy a fókuszában látható Ridley Scott mellett a háttérben az Oscar-jelölt Michael Fassbender is feltűnik.

20th Century Fox
20th Century Fox

Habár ez a forgatási fotó nem erősít meg semmit, mégis úgy fest, a színész által alakított David talán megint a nyakán fogja hordani a fejét az új filmben, amelyben végül csak ő fog visszatérni a Prometheus társulatából. Az Alien: Covenant színészgárdáját Fassbender mellett Katherine Waterston, Danny McBride, Billy Crudup, Demián Bichir, Amy Seimetz, Carmen Ejogo, Alexander England, Jussie Smolett és Benjamin Rigby alkotja.

A 20th Century Fox által korábban vázolt szinopszis szerint az Alien Covenant a címadó űrhajó felfedező útjának története lesz. A filmben a Covenant legénysége megérkezik majd egy még feltérképezetlen bolygóra, amelyről aztán kiderül, hogy roppant veszélyes világ. Ennek a planétának lesz az egyetlen emberszabású lakója David, a végzetes Prometheus-expedíció szintetikus tagja. A produkció 2017 augusztusában kerül majd a mozikba.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik