Kultúra

Kiszivárgott az új Alien-mozi egyik legnagyobb titka

A stúdió igyekszik eltüntetni a nyomokat, de már késő: lelepleződött a produkció egyik új szereplőjének személyazonossága. Vigyázat: spoiler!

Azt követően, hogy napra pontosan két héttel ezelőtt megjelent az első izgalmas kép a Ridley Scott rendezésében készülő Alien: Covenantból, most úgy fest, a sci-fi franchise installációit finanszírozó és forgalmazó 20th Century Fox csúnyán ráfázott valaki(k)nek az áldatlan szivárogtatós tevékenységére. Történt ugyanis, hogy a The Playlist birtokába jutott egy a produkcióval és azzal a bizonyos fotóval kapcsolatos infó, amely nem más, mint hogy(és most akkor SPOILER következik)a felvételen látható Daniels (Katherine Waterston) igazából Ellen Ripley anyja(!).

Valóban a titokzatos Daniels lenne Ellen Ripley anyja? Fotó: 20th Century Fox
Valóban a titokzatos Daniels lenne Ellen Ripley anyja? Fotó: 20th Century Fox

Jelen állás szerint persze még nem biztos, hogy ez igaz, mindenesetre az sokat elmond a dologról, hogy a 20th Century Fox kérésére néhány órán belül törölték a cikkből a spoileres részt, amely ugyanakkor ahhoz elég sokáig volt olvasható, hogy elterjedjen a világhálón.

A stúdió által korábban már vázolt szinopszis szerint az Alien Covenant a címadó űrhajó felfedező útjának története lesz és a cselekmény dióhéjban arról fog szólni, hogy a Covenant legénysége megérkezik egy még feltérképezetlen bolygóra, amelyről aztán persze kiderül, hogy egy félelmetes és veszélyes világ. Ennek a planétának lesz az egyetlen emberszabású lakója David (Michael Fassbender), a végzetes Prometheus-expedíció szintetikus tagja.

Az Alien: Covenant 2017. augusztus 4-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Forrás: The Playlist via Slashfilm

Ajánlott videó

Olvasói sztorik