Kultúra

Denzel Washingtonék egy egész hadsereget elintéznek A hét mesterlövész új trailerében

Itt van a western második nemzetközi előzetese, amelyben egymást érik a pengébbnél pengébb akciójelenetek.

Két héttel a szenzációs második teljes trailer megjelenését követően most egy újabb, ún. nemzetközi előzetes futott be az akciófilmekhez nagyon értő Antoine Fuqua rendezésében készülő A hét mesterlövész (The Magnificent Seven) feldolgozásához, amely továbbra is előkelő helyet foglal el az év legvárósabb mozijai között. Az előző kedvcsinálótól valamivel rövidebb, közel két és félperces trailerben a nagy hetes tagjainak bemutatása mellett ismét kapunk egy pár új snittet is a western akcióiból, amelyek irtó látványosnak ígérkeznek.

A remake remakejeként is felfogható produkció (hiszen az 1960-as A hét mesterlövész valójában az 1954-es A hét szamuráj vadnyugati átirata), az immár 56 éves eredetitől eltérő módon egy Rose Creek nevű városkában játszódik majd és arról a hét törvényen kívüliről és a belőlük kovácsolódó valószerűtlen csapatról fog szólni, akiket a település védtelen népének képviseletében Emma Cullen (Haley Bennett) felbérel, hogy védjék meg őket az otthonaikat fenyegető Bartholomew Bogue-tól (Peter Sarsgaard) és embereitől.

A hetest az új változatban Denzel Washington (Sam Chisolm), Chris Pratt (Josh Farraday), Ethan Hawke (Goodnight Robicheaux), Vincent D’Onofrio (Jack Horne), Byung-Hun Lee (Billy Rocks), Manuel Garcia-Rulfo (Vasquez) és Martin Sensmeier (Red Harvest) alkotja majd.

A western az amerikai bemutató előtti napon: szeptember 22-én kerül a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik