Kultúra

Mocskosul kemény lesz A hét mesterlövész

A Denzel Washington és Chris Pratt főszereplésével készülő remake az év egyik egyik legpengébb alkotásának ígérkezik. Előzetes.

Alig két nappal az első előzetest követően megjelent az Antoine Fuqua rendezésében készülő A hét mesterlövész-feldolgozás teaser trailerének nemzetközi változata, amelyben új képsorokat is láthatunk a szenzációsan keménynek és vagánynak tűnő westernből.

A remake az 1960-as eredetitől eltérő módon egy Rose Creek nevű városkában játszódik majd és arról a hét törvényen kívüliről és a belőlük kovácsolódó valószerűtlen csapatról fog szólni, akiket a település védtelen népe felbérel, hogy védjék meg őket az otthonaikat fenyegető Bartholomew Bogue-tól (Peter Sarsgaard) és embereitől.

A nagy hetest az új változatban Denzel Washington (Sam Chisolm), Chris Pratt (Josh Farraday), Ethan Hawke (Goodnight Robicheaux), Vincent D’Onofrio (Jack Horne), Byung-Hun Lee (Billy Rocks), Manuel Garcia-Rulfo (Vasquez) és Martin Sensmeier (Red Harvest) alkotja majd. A western szeptember 22-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik