Kultúra

Aranyos videókkal emlékeznek Anton Yelchinre a Star Trek színészei

A videókból kiderül, hogy Yelchin és kollégái milyen jópofa játékkal múlatták az időt a Star Trek 3 forgatási szüneteiben.

Miként arról mi is beszámoltunk, június 19-én egy rendkívül szerencsétlen és tragikus balesetben elhunyt Anton Yelchin, akire számos szerepe ellenére elsősorban az új Star Trek trilógia Pavel Csekovjaként emlékezik a világ. A mindössze 27 évet élt színész a családja, a közeli barátai, a rajongói és a szakma mellett kétségtelenül nagy veszteség a franchise számára is, azonban arról keveset esik szó, hogy vajon miként viselik a halálát a filmeken Yelchinnel évek óta együtt dolgozó és az ez idő alatt vele összebarátkozó színésztársai.

A tragédia óta érezhetően inkább magukba zárkózó színészek közül ketten a napokban a Twitteren osztottak meg egy-egy aranyos videót, amelyekkel a maguk módján néhai kollégájukra emlékeznek. A filmekben Hikaru Sulu kormányost alakító John Cho és a társulathoz a Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond) forgatásán csatlakozott Sofia Boutella által közzétett mókás filmecskékben azt láthatjuk és hallhatjuk, amint a színészek Yelchinnel együtt ismert számokat tátikáznak. Az elsőben Cho, a Kirk kapitányt megformáló Chris Pine és Yelchin hármasa Aretha Franklin “Think” című örökzöldjének refrénjét, míg a másodikban Boutella és Yelchin az Ice Cube-féle “Hello” egy részletét adja elő. Aranyosak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik