Kultúra

Az Enterprise már megint darabokra hullik a Star Trek 3 új trailerében

Itt van a sci-fi ütős harmadik előzetese, amely egyúttal a produkció Rihanna által előadott különleges betétdalát is leleplezi.

Közeleg a Justin Lin rendezésében forgatott Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond) bemutatója, ezért a sci-fi franchise-t közösen futtató Paramount Pictures és Skydance Productions stúdiók közzétették a produkció harmadik előzetesét, amelyben először csendül fel a produkcióhoz írt és rögzített “Sledgehammer” című vadiúj Rihanna-dal.

A harmadik rész cselekménye kissé még mindig ködös, mindazonáltal az már az új előzetesből is kiviláglik, hogy az ifjú James T. Kirk (Chris Pine) és csapata a legújabb útja során durva slamasztikába keveredik majd, ennélfogva még az erősen szétesésnek induló Enterprise-t is el kell majd hagyniuk, melyet követően egy rejtélyes bolygóra kerülnek, ahol egymástól elszakadva új barátokra és új ellenségekre fognak szert tenni.

A Pine-nal együtt a trilógia állandó szereplőgárdájához tartozó Zachary Quinto (Spock), Zoe Saldana (Uhura), Karl Urban (McCoy), Simon Pegg (Scotty), John Cho (Sulu) mellett a sci-fiben viszontláthatjuk majd a közelmúltban tragikus balesetben elhunyt Anton Yelchint is, akinek sajnos ez az egyik utolsó mozifilmje. A Star Trek 3 július 21-én kerül a hazai mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik