Kultúra

Saját horrort kap a Démonok között 2 rémes apácája

A produkció egy olyasféle spinoff lesz, mint amilyen a Démonok között után készült Annabelle című borzalom volt.

Hülye szokás van kialakulóban a New Line Cinema stúdiónál, ugyanis a Démonok között-filmek sikerétől megrészegülve immár minden installáció után egy-egy röhejes spinoffot is készítenek – erre utal a The Hollywood Reporter értesülése is, miszerint a második ilyen a mozikban jelenleg is hasító Démonok között 2 gonosz apácájáról szóló horror lesz.

Jelenleg ugyan még gyerekcipőben jár, de egy-két dolog már most biztos a produkció kapcsán: a sztoriját a Démonok között 2 forgatókönyvét is társíró David Leslie Johnson fogja kidolgozni és a film producerei a Démonok között-horrorok felett is bábáskodó James Wan és Peter Safran lesznek. A film egyelőre a The Nun (Az apáca) munkacímet viseli.

Amellett, hogy jó eséllyel ebből is egy olyan felesleges és bűn rossz alkotás fog kisülni, mint amilyen a 2014-es Annabelle lett, a projekt legfőbb érdekessége abban rejlik, hogy az apáca karaktere eredetileg nem is szerepelt volna a Démonok között 2-ben. Tudniillik a figurát három hónappal a horror mozikba kerülése előtt találták ki és adták hozzá a filmhez, magyarán azokat a részeket, amikor felbukkan a produkcióban, már utólag vették fel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik