Kultúra

Borzongató kóstolót ad a horrorból a Démonok között 2 új kisfilmje

A videóban a rendező James Wan és kollégái magyaráznak a filmről, amelyből újabb eddig még nem látott momentumokat ismerhetünk meg.

A korábbi hátborzongató kisfilmet és a legutóbb közzétett para hangfelvételt követően most ismét egy rémisztő pillanatokat is felvonultató kisfilm érkezett a Démonok között 2-höz, amellyel kapcsolatban a rendező James Wan és kollégái ezúttal főként arról magyaráznak, hogyan és miért lesz még a 2013-as első résznél is félelmetesebb a közelgő sequel.

A “megtörtént eseményeket feldolgozó” produkcióban a Patrick Wilson és a Vera Farmiga alakította Ed és Lorrain Warren párosa ezúttal Londonba fog átruccanni, miután az ott élő Hodgson család legkisebb tagját, Janetet (Madison Wolfe) borzalmas jelenések kezdik zaklatni. Miként az az új kedvcsinálóból is kiderül, a kis Janet nem fogja olcsón megúszni és megszállja majd őt egy démon, amit természetesen Warrenéknek kell majd kiűzniük belőle.

A David Thewlis, Franka Potente és Maria Doyle Kennedy mellékszereplésével forgatott horror egy nappal az amerikai premier előtt, június 9-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik