Actor Bill Paxton arrives at the The Hollywood Reporter Academy Awards nominee party in Los Angeles February 24, 2011. REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) - RTR2J2W9
Kultúra

Ő lesz a Kiképzés-sorozat rossz zsaruja

Keresztesi Ferenc
Keresztesi Ferenc

mozis hírvadász. 2016. 02. 27. 12:30

A Denzel Washington és Ethan Hawke főszereplésével készült akcióthriller tévés átiratában Bill Paxton fogja játszani az aljas főhőst.

Még augusztusban érkezett a hír, hogy a kultikus Kiképzés is áldozatául esik a trendnek, miszerint sikeres, ámde folytatással nem rendelkező mozifilmek a produkciókhoz hol szorosabban, hol lazábban kapcsolódó televíziós folytatásokat vagy feldolgozásokat kapnak. A David Ayer forgatókönyvéből Antoine Fuqua rendezte akcióthrillerből a Warner Bros. Television és a CBS tévés hálózat fog közös sorozatot indítani, amely a film új szereplőkkel készülő újragondolása lesz.

A produkcióról a bejelentése óta nem érkezett hír, mígnem most kiderült, hogy a szériában az egyik főszereplőt: a morálisan megkérdőjelezhető döntéseket hozó és korrupt nyomozó karakterét a négyszeres Golden Gobe-jelölt Bill Paxton fogja megformálni, magyarán ő lesz az új változata annak a rossz zsarunak, akit a filmben Denzel Washington játszott. Paxton leendő partnerét, az állítólag színes bőrűnek elképzelt fiatal rendőrtiszt karakterét jelenleg még nem tudni, ki játszhatja majd.

A tévésorozat ötlete egyébként éppen a filmet is jegyző Fuqua agyából pattant ki és a produkció executive producerei is ő maga, illetve Jerry Bruckheimer és a Helyszínelők-szériákat producerként jegyző Jonathan Littman lesznek. A sorozat sztoriján a Castle több epizódjának forgatókönyve mellett a Gengszterosztagot is író Will Beall dolgozik.

Forrás: TV Line

Kommentek

http://24.hu/kultura/2016/02/27/o-lesz-a-kikepzes-sorozat-rossz-zsaruja/ 1106868 http://24.hu/kultura/2016/02/27/szenilla-meg-mindig-nincs-kepben/