Kultúra

Anastacia Budapestre jön júniusban

A fanok különleges meglepetésben is részesülhetnek a koncert előtt, amin még a Magyar Virtuózok is fellépnek.

Június 22-én a Budapest Sportarénában ad koncertet az egyik legsikeresebb popénekesnő, Anastacia, aki hét év után lép fel ismét Magyarországon. Az amerikai világsztár tavaly megjelent válogatáslemeze, az Ultimate Collection anyagával érkezik és a Magyar Virtuózok kíséretében lép a közönség elé.

Több mint 30 millió eladott hanghordozó, hat stúdióalbum és 29 kislemez, több tucat duett, mások mellett Luciano Pavarottival és Michael Jacksonnal, 32 klip és számos díj; Anastacia korunk egyik meghatározó dívája – írják a szervezők hétfői közleményükben.

Az Ultimate Collection lemezen helyet kaptak a legnagyobb sikerek (I’m Outta Love, Left Outside Alone, Paid My Dues), illetve két új dal is (Army of Me és Take This Chance). A turné áprilisban indul Olaszországban, majd mintegy 40 állomás után érkezik Budapestre június 22-én.

A 47 éves Anastacia – aki az elmúlt években többször is sikeres küzdelmet folytatott a rákkal – negyedszer lép fel Budapesten. Először az Arany Zsiráf díjátadó gála sztárvendégeként járt itt 2001-ben, négy évvel később a Papp László Sportarénában adott koncertet, 2009-ben pedig a Syma-csarnokban.

Júniusi koncertjén egy mintegy ötvenfős zenekar, a Magyar Virtuózok kíséretében lép közönség elé. Azok a rajongók, akik részt vesznek a koncerthez kapcsolódó különleges kampányban, személyes találkozót is magában foglaló jegyet nyerhetnek – írja az MTI.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik