Kultúra

Megvan, mikor tér vissza John Wick a mozikba

A Keanu Reeves főszereplésével készülő folytatásnak nemcsak az amerikai premierdátumát, de a végleges címét is bejelentették.

A 2014-es bemutatását követően szélvész gyorsan kultstátuszba emelkedő John Wick című akciómozit készítő Thunder Road Pictures és a produkciót forgalmazó Lionsgate stúdiópáros hivatalosan is kitűzte a már korábban beharangozott folytatás bemutatóját, amely 2017. február 10-én lesz. A címszereplőt újra Keanu Reeves fogja megformálni, míg az első részt tető alá hozó David LeitchChad Stahelski páros közül az utóbbi rendezi a sequelt, amelynek forgatókönyvét ezúttal is Derek Kolstad írja.

A filmről egyelőre annyit tudni, hogy egy évvel a John Wick eseményeit követően fog játszódni és Reeves mellett a mellékszereplők közül Ian McShane, John Leguizamo és Bridget Moynahan is visszatér majd benne, miközben a színészgárdához Laurence Fishburne, Riccardo Scamarcio, Peter Stormare és Common csatlakozik. A produkciónak immár a végleges címe is ismert: ez John Wick: Chapter Two lesz.

Forrás: Coming Soon, IMDb

Ajánlott videó

Olvasói sztorik