Kultúra

Jason Statham belekóstol a tévézésbe

A verekedős karaktereiről ismert színész fogja játszani a főszerepet a Viva La Madness című regény tévés adaptációjában, amely egy gengszterekről szóló minisorozat lesz.

Sok más hollywoodi színész a televíziós produkciók világába csábulását követően ezt is megéltük: a kőarcú, filmjeiben oly sokat bunyózó Jason Statham is kipróbálja magát egy sorozatban, jóllehet a Viva La Madness stílusa éppen olyan lesz, mint amilyen produkciókat eddig is megszokhattunk a 48 éves színésztől. A J.J. Connolly regényén alapuló és az augusztusban befejeződött Hannibalt is futtató Gaumont International Television égisze alatt készülő széria érdekessége, hogy az ugyancsak Connolly egyik könyvét feldolgozó 2004-es Torta című bűnügyi thriller folytatása lesz. A történet egy a Karib-térségben bujkáló volt bűnözőről fog szólni, aki habár felhagyott tevékenységével, a hatóságok még mindig keresik, ezért idővel összeáll két kegyetlen londoni gengszterrel, hogy a védelmükért cserébe különböző necces melókat csináljon meg nekik.

J.J. (Connolly) műve annyira eszes és hiteles, hogy irtó nehéz elengedni. Nem tehetjük meg, hogy kihagyunk belőle karaktereket, vagy nem forgatunk le egyes jeleneteket, ezért megcsináljuk mindet. Ehhez a legjobb megoldás pedig egy több mint tízórás tévésorozat, amely lehetővé teszi, hogy nézőként teljesen elmerülj majd Connolly világában.

– világított rá Jason Statham arra, hogy mozifilm helyett miért tévés szériát készítenek, melynek mellesleg ő lesz az egyik executive producere. A széria forgatókönyvét pedig maga J.J. Connolly írja, aki ugyancsak kiveszi majd a részét a produceri teendőkből is.

Forrás: ComingSoon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik