Kultúra

Szilveszteri nosztalgiakoncert Szentendrén

Csavard fel a Fő teret a Vasárnap Déllel, azaz búcsúztassuk együtt az óévet – így invitálják a város lakóit a szervezők.

Este 11 órától vár mindenkit a Vasárnap Dél együttes, amely a 90-es évek népszerű szentendrei zenekarai, a Studio Dél, a Cicaváz és az Askelon tagjaiból állt össze csaknem 20 év után. Repertoárjukban dominál a blues, a soul és a funky – olvasható a szentendreihirek.hu oldalon. A beharangozó szerint „a fiúk az évek alatt nem vesztették el a kötődésüket a “fekete zene” iránt, ahogy szülővárosuk, Szentendre iránt sem, hiszen – bár többüket messze sodorta az élet, a zene, és a barátság visszahozta őket a Duna partjára.”

Gyermekkori álom volt

Állítólag a szilveszteri koncerttel gyerekkori álmuk válik valóra: mindig is szerettek volna együtt zenélni a Fő téren. A zenekar tagjai: Kovács Balázs – ének, Borbély Péter – ének, szájharmonika, Petrovity Sándor – gitár, Cselei Tamás – gitár, Malomsoky Szabolcs – billentyű, Herr Attila – basszusgitár, Lovag Roland – dob.

A buli idején az adventi vásár ételt és italt  kínáló pultjainál mindenféle finomsággal várják a szórakozókat a Fő tér szomszédságában, a Dumtsa korzón.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik