Kultúra

Bikinik, izmok, tengerpartok – 5 forró sorozat kánikulához

Odakint tombol a hőség, mi meg arra gondoltunk mi lenne, ha összeszednénk azokat a sorozatokat, amelyeknek még a karácsonyi epizódjaiban is csak elvétve esett a hó, vagyis szinte állandóan a napsütés az úr. Már csak azért is, hogy árnyékban ülve is szenvedjünk kicsit a melegtől. Summer is coming.

Acapulco akciócsoport

A mindössze két évadot – azt is öt év különbséggel – megélt sorozat főhősei egy olyan akciócsoport tagjai voltak, akik egy fürdőruhadivat cégnek álcázták magukat. Nem véletlenül, hiszen a sorozat cselekménye javarészt a Karibi világban játszódott.

Baywatch

Alexandra Paul, Brooke Burns, Carmen Electra, Donna D’Errico, Erika Eleniak, Gena Lee Nolin, Kelly Packarad, Nicole Eggert, Pamela Anderson, Traci Bingham, Yasmine Bleeth… és a lista még véletlenül sem teljes. Ezeket a nőket csodálhattuk meg bikiniben a 1989-től kezdve 10 éven át. A malibui vízi mentőket alakító színészek sem nagyon fázhattak a forgatás idején.

Hawaii Five-0

2010-ben született újjá az akciósorozat, amelynek főhősei egy Hawaii-i akciócsoport tagjai. A széria minősége hagy kívánni valót maga után, de köszönhetően Hawaii lenyűgöző világának, az ottani életérzés visszaadásának és annak, hogy a sorozat sokszor tiszteleg a sziget hagyományai előtt, hatalmas rajongó táborral rendelkezik.

Lost

A misztikus sorozat rajongói biztosan tudják, hogy a rejtélyes sziget valójában Hawaii volt. A rengeteg kihívás közepette a színészeknek és karaktereiknek még a nagy meleggel is meg kell birkózniuk – persze annyira nem sajnáljuk őket – hiszen sokunk „szenvedne” inkább a Hawaii-i kánikulában.

Miami helyszínelők

Minden válogatásba kell egy kakukktojás, így ez ezúttal sem maradhatott ki. A Floridában és Miami Beachen játszódó sorozat esetében bár a helyszín adja magát, mégsem a lengén öltözött fiatalok adják vissza a floridai forróságot, hanem a David Caruso által alakított Horatio Caine, akinek neve tulajdonképpen összeolvadt a napszemüvegekkel. És még nincs ilyen napszemüvegmárka?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik