Kultúra

A legjobb ajándék nőnapra

Mellszőrrel, őrült bohócokkal, kukit emlegetve, szexszel, romantikával és retrofílinggel köszöntjük hölgyolvasóinkat. Slágerlista a Nemzetközi Nőnapra.

Nem tudja mit ajándékozzon nőnapra? A virágárus már bezárt, a csokira meg allergiás? Nincs pénz ékszerre, kiskutyát meg vegyen neki az édesanyja? Itt a megoldás: ajándékozzon zenét! A Hír24 összegyűjtötte a legjobb, legmegfelelőbb, legodaillőbb és legfrappánsabb slágereket, melyekkel meglephetjük hölgyismerőseinket e jeles ünnepen. Íme.

Túláradóknak: Meat Loaf – I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That)

Meat Loaf 1993-as slágere meglovagolja a Szépség és a Szörnyeteg történetét, leönti néhány liter mézzel kevert juharsziruppal, rak mellé motort, álarcot, gyertyát, tükröt, kádat és füstöt. (Épp, hogy az egy gyűrűt nem indul megkeresni.) Aztán leszuszakolja a torkunkon egy monstre, szinte eposzi magasságokba törő rockopera-klip-izében.

Szexmániásoknak: Tenacious D – Fuck her Gently

Angolul tudók előnyben. Amennyiben ez nincs meg, akkor röviden összefoglalva: Jack Black – a hölgyek nagy örömére – tanácsokat ad a férfiaknak a tökéletes szexuális aktus gyakorlásához. Mindeközben némi kitérőt tesz Zanzibárba.

Széplelkűeknek: David Hasselhoff – Crazy for you

A mellszőr királya, az aranytorkú vízimentő, az autójával beszélgető iszákos. David Hasselhoff remek slágere nem csupán jó kedvre derít, de még frappáns ötleteket is ad a bókoláshoz. Például a „te és én olyanok vagyunk, mint a homok és tenger” sommázat kétségkívül a gyökerénél ragadja meg a szerelem lényegét. Mindeközben a klip is kitűnő. Van benne műanyag szivárvány is.

Édibédi retrósoknak: Záray-Vámosi – Köszönet a boldog évekért

Cukin kiszólogatós, kedveskedve beszólogatós, édesen egymásra pillantgatós, finoman dülöngélős, mézesen összeöltözős, mázasan teázgatós.

Súlyproblémákkal küzdőknek: Emil.RuleZ! – Nagyfenekű nők napja

A zseniális Emil.RuleZ! dala abszolút nem ide illik. A mai nap mindenféle fenekű nőknek a napja.

Kalandoroknak: Katy Perry – I Kissed a Girl

Fiatal voltam. Kíváncsi. A kollégiumban. Igen, megtörtént. Igen, nőként egy másik nőt. Igen, tetszett. Bárkivel megeshet. Ez van. El is éneklem nosza!

Csalódottaknak: Aradszky László – Isten véled, édes Piroskám

Aradszky László már 1966-ban is tudta, hogyan kell elbocsátó szép üzenetet énekelni. Száma örök igazságokat fogalmaz meg arról, milyen az, amikor megfenyegetünk egy Piroska nevű hölgyet, hogy ha elmúlik az iránta érzett mély érzelem, akkor más nevű hölgyekhez fordulunk a koitusz reményében.

Hódításra váróknak: Soerii & Poolek feat. Fluor – Nekem kukim van

Dupladinamitos bókolóúthengerrel üt a Soerii & Poolek Fuor Tomival erősített slágere. Csajozásra kitűnő. Emitt idéznénk a dal bevezető sorait okulásképp: “Nekem Q neked Nu / Soerii, Poolek, F-L-U / Nekem Q neked Nu / Soerii, Poolek, F-L-U…”

Dominánsoknak, kvázi feministáknak: Meredith Brooks – Bitch

A női nemre ráerőltetett sablonkarakterek listaszerű felsorolása közben Meredtih Brooks tetoválást villant. Kábé ennyi.

Szociopatáknak, radikális feministáknak: Bikini Kill – Rebel Girl

Az amerikai Bikini Kill feministákból álló punkrockbandája bár mély nyomot nem hagyott a zenetörténelemben, e maoista-kommunista ázsiai tánckarral illusztrált daluk szerintünk pont illik a nőnaphoz

Pszichopatáknak: Insane Clown Posse – Another Love Song

Az igazán beteglelkű hölgyeknek ajánljuk az Insane Clown Posse, műfaját tekintve horrorcore slágerét. A dalban szép, romantikus ígéretek hangzanak el, melyet egy megcsalás miatt esedékes elhalálozás szomorú eseményével kereteznek a vidámnak nem nevezhető bohócok.

Elégedetleneknek: Sugarloaf – Bárcsak lennék

Listánk utolsó szerzeményét azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik elgondolkodtak már azon, hogy pénisszel egyszerűbb-e a világ. Idevágó cikkünk linkelve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik