Nagyvilág

Fotók a fagyasztóban meghalt lányról

A rendőrség lezárná az ügyet, a szülők szerint viszont a nyilvánosságra hozott fotók inkább a bizonytalanságot növelik.

A chicagói tini, Kenneka Jenkins a várostól kevesebb mint 30 kilométerre egy Rosemont nevű faluban mutatott szeptember 9-én. Amikor visszatért a Crowne Plaza hotelbe, a biztonsági kamerák felvételein jól látszik, ahogy szó szerint faltól-falig dülöngélve halad, nyilvánvalóan a szobáját keresi.

Ehelyett a szálló konyhájába tévedt be, ahol az a bizonyos hűtőkamra is van, ahol másfél nap keresés után találtak rá holtan. A videót itt nézheti meg. A képeken viszont nem látszik, ahogy a 19 éves lány önmaga bemegy a fagyasztókamrába, majd rácsukódik az ajtó. Ez a tény pedig elegendő alapot adott a családnak, hogy ne higgye el a rendőrség által megállapított balesetet, hanem úgy gondolja: Kenneka bűnycselekmény áldozata lett.

ROSEMONT PUBLIC SAFETY DEPARTMENT

A lány halálát vizsgáló nyomozást a hatóságok hamarosan lezárják, az idegenkezűséget továbbra is kizárják. Emellett több mint 200 dokumentumot, fotót, videót hoztak nyilvánosságra az esetről – írja a Newsweek.

Ám a szülők ügyvédje szerint a képek ahelyett, hogy bizonyosságot adnának inkább a kérdések számát növelik. Továbbra sincs bizonyíték, hogy a lány magától sétált volna be a fagyasztóba, és a család azt is gyanúsnak tartja, hogy egyik cipője a földön fekszik távol a testtől, és vajon hogyan került a földre a hajgumija és a szájfénye.

ROSEMONT PUBLIC SAFETY DEPARTMENT

(Kiemelt kép: ROSEMONT PUBLIC SAFETY DEPARTMENT)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik