Nagyvilág

Üvöltve vallotta be az anya, hogy lefagyasztotta gyerekeit

anya (Array)
anya (Array)

"Mindenki ezt akarja hallani? Igen, megöltem őt" - kiabálta a bíróságon a Fagyasztó Anyuka néven emlegetett gyilkos.

Magából kikelve ordította a bíróságon egy detroiti nő, hogy megölte két gyermekét. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk: az asszony a gyilkosság után a testeket a fagyasztóba rejtette.

A New York Post beszámolója szerint Mitchelle Blairt márciusban vették őrizetbe az Egyesült Államokban, miután kiderült, hogy valamikor 2012 és 2013 között meggyilkolta 13 éves lányát, Stonit, és 9 éves fiát Stephent.

A múlt csütörtöki tárgyaláson levetítettek egy videót, amelyen a nő 8 éves, életben maradt fia azt állította: végignézte a bátyja megölését. Erre Mitchelle Blair azt ordította: “nem láthatta, hogy megölöm Stephent, mert az véletlen volt”.

Egy következő kifakadásakor is elszólta magát: “Mindenki ezt akarja hallani? Igen megöltem őt (a lányomat)” – jelentette ki. 

A fiú azt is elmondta, anyja zsinórra verte, nővérét pedig kalapáccsal is ütötte. A túlélő gyermekeket rokonokra bízták. A csütörtöki tárgyaláson megszüntették az anya felügyeletét a kicsik felett, legközelebb az apa jogait is felfüggesztenék. Ő a beszámolók szerint ritkán látogatta gyerekeit és több ezer dollárnyi tartásdíjjal adós.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik