Nagyvilág

Csak másnap reggel vették észre, hogy egy labirintusban felejtették 3 éves gyereküket

Az amerikai szülők hazamentek, lefeküdtek aludni, és csak az ébredés után tűnt fel nekik, hogy a kisfiú nincsen velük.

Vizsgálatot indítottak a helyi hatóságok egy Utah államban élő házaspár ellen, miután teljesen elfeledkeztek 3 éves kisfiúkról, akit egy kukoricatáblán kialakított labirintusban felejtettek, és csak másnap reggel vették észre, hogy nincsen velük – jelentette szerdán a helyi sajtó. West Jordan város rendőrsége szerint az eset egyelőre véletlen balesetnek tűnik, de még meg kell vizsgálni a pontos körülményeket.

A hároméves kisfiút hétfőn, helyi idő szerint nagyjából este fél nyolckor találta meg egy látogató a West Jordan városában lévő Crazy Corn Maze labirintus bejáratánál. A síró és láthatóan nagyon ijedt gyereket azonnal a személyzethez vitte, akik gyorsan el is kezdték keresni a szüleit, és szóltak a rendőrségnek.


A záróra közeledtével aztán egyértelművé vált, hogy a gyereket ottfelejtették. A kisfiút – aki nem tudta megmondani a nevét – a rendőrség átadta a utahi gyermekvédelmi hatóságnak. A Crazy Corn Maze tulajdonosa, Kendall Schmidt elmondta: nagyon aggódtak a gyerekért, és még éjfélkor is írt a gyerekkel foglalkozó rendőrnek, hogy szülei jelentkeztek-e érte.

A szülőknek azonban csak másnap reggel tűnt fel, nincsen meg a gyerekük. A rendőrség közlése szerint kedd reggel nyolc órakor jelentették be náluk, hogy eltűnt a kisfiú. És közölték, lehetséges, hogy a labirintusnál hagyták.

A hatóságok egyelőre nem indítottak eljárást a szülők ellen, de a gyermekvédelmi hatóság vizsgálatot indított az ügyben. A kérdés, amire mindenki várja a választ: hogyan volt lehetséges, hogy nem tűnt fel nekik, nincsen velük a kisfiú. „Azt nem értem, hogyan nem vették észre, amikor hazaértek, amikor alvásidő volt és utána egész éjszaka”, hogy nincsen meg a gyerek – értetlenkedett Schmidt.

Egy rendőrőrmester magyarázatképpen elmondta: a család egy olyan házban él, ami több családnak is az otthona, és nagyon sok ott a gyerek.

Arról ellentmondó hírek érkeztek, hogy a kisfiút végül visszaadták-e a szülőknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik