Nagyvilág

Éveken át szexrabszolgaként tartotta a kiskorú nevelt lányait a pedofil apa

A szörnyű eset Oroszországban, Komsomolszk na Amurében történt. A beszámolók szerint a legidősebb áldozat 17 éves volt, a többi lány ennél valamive fiatalabb. A kiskorúakat a meg nem nevezett férfi egy helyi árvaházból vitte el. A befogadó szülő ahelyett azonban, hogy gondját viselte volna a rábízott fiatalokra, helyette szexrabszolgává tette őket.

A lányokat többszáz alkalommal erőszakolta meg a férfi

A nyomozati anyagból kiderült, hogy az erőszaktevő összesen öt lányt vitt haza magával, akik közel néggyel naponta, rendszeresen többször is közösült. A hatóságok az áldozatok védelmének érdekében a neveket és a pontos életkorokat nem tette közzé, de annyi bizonyos, hogy mindannyian kiskorúak voltak.

A rendőrség nyomozást indított az árvaházi dolgozók ellen is, akik a törvényekkel és a gyakorlattal teljesen szembemenve egy egyedülálló férfire bíztak több árvát is. Mint kiderült, a férfi valószínűleg fizetett azért, hogy hozzá kerülhessenek a gyerekek. A források szerint az intézmény fejenként 20 ezer rubelt, vagyis több mint 90 ezer forintot kapott a lányokért cserébe.

A ügyről egyelőre keveset lehet tudni, de az már kiderült, hogy az árvák 2012 szeptemberétől egészen 2017 februárjáig raboskodtak a nevelőjüknél. A hatóságok egyelőre vizsgálják, hogy a férfinak voltak-e társai az árvaházi dolgozókon kívül.

Via

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik