Nagyvilág

Prostik csináltak heterót egy meleg férfiból

Fura sztorit mesélt híveinek Lance Wallnau, dallasi evangélikus lelkész. A pap, aki a közösségi médiában szerzett magának hírnevet, egy élő videóban kérdezte gyülekezetét, hogy mit szeretnének, miért, vagy kiért mondjon imát. Az online nyáj egyik tagja azt mondta, megváltást kérne a fiának, aki meleg. Mire Wallnau:

„Tudom, hogy őrültségnek hangzik, és nem állítom, hogy a te esetedben is működni fog, de így történt. Két prosti egy bárban megmentett egy meleg férfit.”

A lelkész kissé zavaros története szerint, két prostituált járt egy bárba, amelyiknek a tulaja egy meleg férfi volt: „igazi, megrögzött antikeresztény”. A két prosti lelkét megmentette egy törzsvendég, ezért úgy döntöttek, hogy sütnek egy tortát ajándékba a bártulajdonosnak. Amikor elkészültek, imádkoztak a torta fölött, és ettől a torta megszentelődött. Amikor a meleg bártulaj megkóstolta a tortát, az első falatnál megütötte a szentlélek ereje. Aztán a törzsvendég, aki a prostikat is megtérítette, megkeresztelte a meleg bártulajt, és bumm, nem volt többé meleg.

Lance Wallnau, aki nem csak lelkész, de politikai és üzleti stratéga is, azt állítja, hogy Donald Trump neki, illetve a God’s Chaos Candidate című könyvének is köszönheti váratlan megválasztását.

(via Dallas News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik