Nagyvilág

Videóra vette egy ausztrál apa, ahogy megerőszakolja a 4 éves kislányát

A 36 éves férfi, akinek a nevét érthető okokból nem hozták nyilvánosságra, mindössze 7 év letöltendő börtönbüntetést kapott, miután bevallotta, hogy a 4 éves kislányát rendszeresen zaklatta. Az Ausztrália nyugati részén élő család női tagja sem úszta meg büntetlenül az esetet, ő 12 hónap börtönt kapott, amelyet 18 hónapra felfüggesztettek.

A bíróságon kiderült, hogy a férfi többször megerőszakolta a saját lányát,

az aktusokat pedig rendszeresen videóra is vette. A pokol éveken keresztül tartott, míg végre kiderült a szörnyű igazság a család mindennapjairól. A beszámolók szerint az édesapa először 4 éves korában közeledett a lányhoz, az anya nem tett semmi, mikor megtudta, hogy miket csinál a férje a közös lányukkal.

A nyomozati anyagból az is kiderült, hogy az apa több mint 11 éven keresztül folytatott szexuális viszonyt a saját lányával, természetesen a lány akarata ellenére. A férfi a legtöbb támadást fel is vette, a videókat a otthonában tárolta. Az anya az aktusok után csak azt mondta a lányának, hogy

erősnek kell maradnia, hogy egy nap nemet tudjon mondani.

A bíró azzal indokolta a döntését, miszerint nem ítélte letöltendő börtönbüntetésre az édesanyát, hogy a lánynak sokkal nagyobb kárt okozna, ha hirtelen mindkét szülőjét elveszítené.

Daily Mail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik