Nagyvilág

Megvan Trump válasza Habony Árpádra

Rendkívül ügyes, taktikus és agresszív emberként ismerhette meg a közvélemény Kellyanne Conwayt, aki végigmelózta a választási kampányt Donald Trump mellett. Ahogy várható volt, meg is kapja érte a jutalmát:

kinevezték elnöki tanácsadónak.

A tényt, hogy Trumpnak is meglesz a saját habonyárpádja, az átadás-átvételt intéző csapata jelentette be csütörtökön. A gyenge republikánus hátszéllel elnökké választott Trump így méltatta Conwayt:

Ő egy fáradhatatlan és állhatatos szószólója az ügyeimnek, és lenyűgöző az éleslátása abban, hogyan kommunikálja hatékonyan az üzeneteimet. Megtisztelő, hogy a csapatom része lesz a West Wingben.

Magyarán őt is viszi majd magával a Fehér Ház nyugati szárnyába, az elnöki irodába. Conwayt nem kell félteni, eleve magna cum laudéval diplomázott, majd alapított egy közvélemény-kutató és politikai kutató intézetet.

Külön vicces, hogy a közlemény szerint Trump győzelme átütötte a nők számára az üvegplafont, ez Conway kinevezésén is látszik. (holott maga Trump tett szexista kijelentéseket kb. hetente a kampányban).

Conway persze udvariasan megköszönte a lehetőséget, majd közölte, Trump elnöksége valódi változást visz majd Washingtonba és az amerikaiak életébe. Az meg külön megtiszteltetés, hogy ő is részt vehet ebben.

(NBC News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik