Nagyvilág

Nem tudta abbahagyni a tanárnő nevén való nevetést, be kellett hívni az édesanyját az iskolába

Mindennapos eset.

Mondhatnák legyintve a gyakorlott szülők és a pedagógusok, ám érdemes előbb végigolvasni a röhögőgörcsöt kapott kislány történetét.

A mindössze 5 éves kislány, Annalise Terumalai mikor meghallotta a tanárnője nevét, nem tudta abbahagyni a nevetést, a kisiskolás ezt később az édsanyjának, Priscilla Terumalai-nak is elmondta, akit az eset után be is hívtak a London keleti részén fekvő Leytonstone általános iskolájába, a Mayville-be.

Még a találkozó előtt az anyuka beszélt a tanárnővel, akin nem látszott, hogy zavarta, vagy sértette volna az eset. Priscilla telefonja azonban napokkal később azért csörgött, mert a tanárnő kereste, aki összehívta az egész iskolatanácsot, hogy elbeszélgessenek az anyukával a lánya illetlenségéről.

A tanárnő neve Mrs Butt volt, ami nagyjából annyit tesz angolul, Mrs Segg.

Amikor felhívtak az iskolából, elborzadtam, hogy lehet valaki ennyire szánalmas és kicsinyes. Én egyáltalán nem gúnyoltam ki a nevét és az sem tetszett, hogy a lányom nevetett rajta.

Mondta a felzaklatott kétgyerekes anyuka, aki az eset óta nincsen beszélőviszonyban a tanárnővel.

Az anyuka most azon aggódik, hogy a tanárnő a konfliktus miatt szándékosan hátráltatni fogja a kislányát, elmondása szerint mikor elmegy autóval az iskolához, hogy felvegye a gyermekét, a pedagógus rá sem néz. Priscilla azt mondta, hogy nem szeretné másik intézménybe vinni Annalise-t, de ha nincs más megoldás, akkor kénytelen lesz ezt is meglépni.

Priscilla elmondása szerint megpróbálta megkérni az iskolatanácsot, hogy rakják át a lányát egy másik osztályba a fent említett feszültségek miatt, ám süket fülekre talált, úgy érezte, hogy a tanács ellene van, mintha ő lenne a hibás egy ártatlan csíny miatt.

Ti találkoztatok már hasonló bosszúálló tanárral?

Metro

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik