Élet-Stílus

Azonnal kirúgták a tanárnőt, aki mérgében iszonyú rasszista dolgokat vágott a diákjai fejéhez – VIDEÓ

Egy baltimore-i középiskolában pattant el valami abban a tanárnőben, aki mikor felidegesítették a folyton zsibongó diákjai, hihetetlen stílusban kezdett velük beszélni. A felvételen az látható, amint a tanárnő az egyik zajongót kiviszi a teremből, közben folyamatosan azt ordítozza, hogy

Húzzál kifelé az osztályomból!

Miután a szemmel láthatóan is megroggyant pedagógus visszatér, a fiatalok továbbra sincsenek csendben, mire a tanár hevesen elkezdi az “n” betűs szót használni, ráadásul olyan szövegkörnyezetben teszi mindezt, ami az elmúlt időszak rendőrtámadásaira utal, amelyek során a hatóságok gyakorlatilag ok nélkül lőttek halálra feketéket.

Agyon lesztek lőve!

A tanárnő már szinte mindent megpróbált, hogy valahogy reakcióra késztesse a diákokat, az ekkor kapott dühroham közben szaladtak ki a száján a fent említett szavak, amelyek miatt végül elveszítette az állását is. Az iskola vezetése, miután tudomást szerzett az esetről, azonnal kirúgta a tanárnőt.

A diákok nagyon meglepődtek a pedagógus viselkedésén, az eset után többen azt nyilatkozták, hogy mindig kedves volt velük, a konfliktusokat is jól kezelte, azon a napon valószínűleg betelt nála a pohár. Íme a videó:

Jezebel

Ajánlott videó

Olvasói sztorik