Nagyvilág

Váratlan helyen bukkant fel egy Tinder-randiról eltűnt pasi

Nem várt helyen bukkant fel egy ausztrál férfi, akit eltűntként tartottak nyilván a hazájában. Josh Goudswaard november elsején utazott el négy napra az indonéziai Balira egy nővel, akit egy hónappal a Tinderen ismert meg. A gépre, amire meg volt a jegye hazafelé, már nem szállt fel, és a telefonja is elnémult.

A családja és a barátai azóta nem hallottak róla. Felkészültek a legrosszabbra, miután a férfit két héttel később hivatalosan is eltűntté nyilvánították. A fotóit az ausztrál és indonéziai rendőrség is nyilvánosságra hozta az összes létező csatornán.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

A felhívást megosztotta egy népszerű új-zélandi blog a Trippin’ Through Life is. Egy amerikai turista, bizonyos Brett Frischer éppen azt böngészgette egy thaiföldi tengerparton, amikor feltűnt neki egy pasi, aki a nyakába akasztott bongón játszva ténfergett a homokban.

Fischernek gyanús lett a pasi, ezért hangosan elkiáltotta magát: „Hé, Goudswaard!” – mire a bongós felkapta a fejét. Az amerikai odament hozzá és megmutatta neki az eltűnéséről szóló felhívást. Az ausztrál ha láthatóan nehezen is, de felfogta mekkora hülyeséget csinált, úgyhogy elindult telefonálni, hogy megnyugtassa a családját.

(WA Today)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik