Nagyvilág

Tinilánya barátjával, és a srác ikertestvérével szexelt egy nő – börtönbe kerül

Bűnösnek vallotta magát a massachusettsi Heather Salines, akit kiskorúak ellen elkövetett nemi erőszakkal vádoltak meg, amiért lefeküdt a lánya fiújával, illetve a srác ikertestvérével. A két eset egymástól függetlenül, különböző időpontokban történt.

Az ügyészség bizonyítani tudta, hogy 2014 februárjában a nő a hálószobájába csalt, majd szexuálisan zaklatott egy 14 éves fiút, aki a házában töltötte az éjszakát. Salines másnap elkezdte szaftos üzenettel, többek között a magáról készített meztelen fotókkal bombázni a fiú telefonját. Egy hónappal később a nő már egy másik kiskorút, az első sértett ikertestvérét ostromolta. Sikerrel járt: a fiút egy közeli hotelba csábította, ahol lefeküdt vele. A rendőrséget a fiúk iskolája értesítette a történtekről, miután megtalálták a pornográf üzeneteket az egyik fiú telefonján.

Heather Salines négy év börtönt kapott, szabadulása után még három évig lesz próbaidőn, ami alatt 16 éven aluliakkal csak felügyelet mellett találkozhat. A nő neve felkerült a szexuális bűnelkövetők listájára.

(Boston Herald)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik