Nagyvilág

Hillary Clinton már UFO-kat is beígért, csak elnök lehessen

A volt First Lady, akiből most akár elnök is lehet, az utóbbi hetekben mindent elkövet, hogy minél több helyen és minél többször szerepeljen a médiában. Ezzel csak az a baj, hogy a sok szereplés megnöveli annak az esélyét, hogy Clinton hibázzon. Hillary szinte nyilatkozatról nyilatkozatra tesz tanúbizonyságot arról, hogy ő közel sem olyan jelölt, mint amilyennek láttatni akarják.

Remek példa erre a melegházasság és az USA külpolitikájának kérdése, amelyek kapcsán inkább már azokat a megnyilvánulásokat érdemes számolni, amikor nem mond ellent magának a demokraták legesélyesebb jelöltje. A politikus stábja a kampány alatt megpróbálja Clintont a demokrata párt és a szavazók igényeire szabni, ami rendkívül nehéz feladat, ha Hillary 5 évente homlokegyenest mást mond.

Nézzük például a melegházasságot, amely a politikus programjának egyik sarkalatos pontja. Egy régi felvételen Clinton azt mondja Chris Matthews-nak egy tévéadásban, hogy nem támogatja azokat a New York állambéli törekvéseket, amely alapján engedélyeznék az azonos neműek házasságát. Hillary ebben a videóban ugyanakkor arról beszél, hogy bizonyos feltételek mellett támogatná az iraki háborút.

Clinton ezúttal Jimmy Kimmel műsorában járt, ahol természetesen szóba jöttek az UFO-k is. Kimmel elmondta, hogy amikor a férje, az egykori elnök, Bill Clinton volt a vendége, akkor őt is megkérdezte az UFO-hívők Mekkájáról, az 51-es körzetről. Ha én elnök lennék, az lenne az első dolgom, hogy megnézném azokat a fájlokat – mondta Kimmel, aki aztán Hillary-t is megkérdezte a témáról.

Clinton azt mondta, hogy miután egyeztetett a nemzetbiztonsággal és zöld utat kapna, akkor egészen biztosan nyilvánosságra hozná a titokzatos körzet aktáit. Akárhogy is, a politikusnak jobban áll ez a szerep, mintha komoly témákról kellene értekeznie, arról már nem is beszélve, hogy így behúzta több ezer lelkes UFÓ-hívő szavazatát.

Forrás: Huffington Post

Címlapkép: Frontpagemag.com

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik