Nagyvilág

Spermafüggősége miatt úszta meg a börtönt a 67 éves nő

Egy 67 éves, houstoni nőről elismerte egy texasi bíróság, hogy nem ítélhető börtönbüntetésre prostitúció miatt, hiszen egy olyan betegség miatt követte el a bűncselekményt, amiről nem tehet. Ő az első ember a földön, akit spermafüggőséggel diagnosztizáltak.

„A páciensem egy nagyon ritka evési rendellenesség áldozata, ami férfiak spermája utáni olthatatlan vágyat okoz. A tünet súlyos problémákat okoz a páciens szellemi és fizikai egészségének is. Bizonyos tetteiért nem ő, hanem a betegsége felelős”

– vallotta a meg nem nevezett nő tárgyalásán Dr. Helmut Findreich, orvos, aki szerint a ritka  állapotot egy már korábban kifejlődött nimfománia, illetve az erre ható menopauza okozza.

A nőt fedett nyomozók csalták tőrbe, akik hamis emailcímet használva találkozót beszéltek meg vele. Egy motelszobában tartóztatták le, miután megállapodtak vele, hogy 5 dollárért (kb. 1400 forintért) meg egy doboz cigiért orális gyönyörökben részesíti a három álruhás nyomozót.

Az őrszobán kiderült, hogy hölgynek meglehetősen eseménydús a múltja. Tavaly például azért vitték be, mert nyilvános helyen, a kutyájával „végzett szexuális tevékenységet”. A nő ügyvédje, Amanda Sideris elismerte, hogy hathatós terápia híján fennáll a bűnismétlés kockázata, de hozzátette, hogy biztos benne: egy börtönben sokat romlott volna védence állapota.

(via: World News Daily, Mamamia)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik